Een advertentiesite starten zonder zelf te programmeren

Geplaatst op 06-05-2022

Wilt u een advertentiesite starten, dan is het nodig om zelf te programmeren. Er zijn hulpmiddelen waarmee u vrij eenvoudig een professionele marktplaats site kunt beginnen. In eerste instantie zijn een passend domein en een webhosting pakket nodig voor het beginnen met een advertentiesite en daarnaast is het aan te raden om een marktplaats PHP script te gebruiken, zodat u niet zelf hoeft te programmeren.

Op de site van Vrolijk Internet Services wordt een professioneel PHP script aangeboden, waarmee u de beschikking over een complete marktplaats website krijgt waarop adverteerders zich kunnen aanmelden en advertenties kunnen aanmaken. Bij de advertenties kunnen door de adverteerder foto’s worden geplaatst, welke in diverse overzichten op de website worden weergegeven.

Vanuit deze overzichten kan de bezoeker inzoomen op een advertentie en meer informatie inzien. Zo kan de bezoeker bladeren in de verschillende rubrieken van uw marktplaats site, op zoek naar interessante spullen die te koop worden aangeboden. De bezoeker kan reageren op een advertentie door gebruik te maken van een reactieformulier. Wanneer er een reactie binnenkomt, zal de adverteerder hierover een e-mail ontvangen.

Ook is het script van Vrolijk Internet Services voorzien van functies om gebruikers te laten bieden bij advertenties. De adverteerder kan zelf bij iedere afzonderlijke advertentie instellen of bieden is toegestaan. Ook bij een nieuw bod zal de adverteerder een e-mailbericht ontvangen. Daarbij kan de adverteerder gemakkelijk reageren op een bieder door een bericht terug te sturen. Zo kunnen de koper en de adverteerder de verkoop verder afhandelen.

Wilt u meer lezen over dit script, bezoek dan de website van Vrolijk Internet Services. Daar wordt beschreven wat de mogelijkheden zijn met het script. Op de website zult u verder een handleiding zullen vinden, waarin u alles kunt lezen over de installatie en het aanpassen van uw marktplaats site. Deze handleiding kunt u op ieder moment raadplegen.